Soir d'Orient,
en overdådig og berusende eliksir
Eau du Soir førte os ind i Isabelle d‘Ornano’s barndom, i hjertet af Alcazar-haven. Soir d’Orient er en fri variation omkring dette ikon og tager os med ind i orientalske haver, et overdådigt sted hvor mauriske og spanske stier krydser hinanden.
Denne frie variation af Eau du Soir fører os ind i palæet i Sevilla, som var vidne til “convivencia”, en tid hvor samfundene delte deres kundskaber, kunst og kultur, og som blev til en guldalder for disse stolte områder.
En rejse med
blomster og chypre
Soir d'Orient 100 ml

Soir d’Orient serien

En parfume fyld af mystik

Chypre, blomst og orientalsk
Udsolgt

1.965,00 kr

Magi på flakon
Al magien ved en orientalsk aften på flakon. En melodi, som beskriver solnedgangens spillende lys over haverne. Et rigt og overdådigt partitur med orientalske rytmer og instrumenter. En besnærende ode til palæets utrolige skønhed i de andalusiske omgivelser.

En spændende duft i en sort flakon dekoreret med en gylden acantus, et typisk ornament i mudéjar kunst.
Mystiske bundnoter
En rejse med blomster og chypre til Orientens port. En parfume med et gådefuldt pust, Soir d’Orient omslutter Eau du Soir med rose og krydderier. En majestætisk tyrkisk rose opfrisket med grønne og syrlige topnoter. Spillende hjertenoter understreget med peber og geranium, hvor den lilla varme er drysset med safran. Rosen hviler på en fløjlsblød seng, hvor den mødes med mørke noter af patchouli og røgelse, dens smukke former understreges af sandeltræets fyldige noter. Mystiske bundnoter.
Soir d'Orient
Wild Edition
Soir d’Orient genopfinder sig selv for første gang i en vild og mystisk udgave… Et samlerobjekt, som er forbeholdt få eksklusive butikker.

Duft